Project: Willow Green Way

Before


After

    This was the final phase of the renovations, beginning some ten years prior. We were selected to add the final addition and blend the exterior to resemble a home that had been constructed at one time. The results were quite dramatic and all of us were pleased with our individual contributions. The home features a spacious living area with bedrooms and study space and an adjacent unfinished area for future use over a large four-car garage and storage area that enter into a back hall with new bath and laundry area. Grand columns follow a winding path to the new covered porch area and double entry doors open into the two story vaulted foyer and living spaces beyond.

Building Process


Laying out
the First Floor

First Floor Framing
and Garage

Second Story
Being Framed

Exterior Rough
Prior to Windows

Interior


The New
Two Story Foyer

Kitchen Looking
to the Foyer

Kitchen

Kitchen

Looking into the
Music Studies Center


Music Studies Center

Great Room View

New Staircase to
Second Floor Addition

New Second Floor
Media Center



2016 Residential Construction Management. All Rights Reserved.