Project: Pinewood Court

Before


After

    A magnificent parcel situated on a private cull de sac. We tore down the original structure and built this five thousand square foot home with four garage and walk out lower level. The attention to detail was outstanding and the house had a unique floor plan that while challenging to build was a pleasure to walk through during and after construction. The home features a first floor gourmet kitchen with huge pantry opening to both the two story great room and the morning room with a view of the rear yard and access to a beautiful deck wrapping around to the side entrance and area for washing off the two Labrador retrievers. A formal dining room, study and master bedroom with dual walk in closets complete this level. Upstairs on either side are three more bedrooms and baths connected by a clear span balcony.

Building Process


Basement walls are
in & we trench the
garage & porch

First floor
walls go up

Rear view
of rouch

Ready for siding


All the elements
come together - stone,
siding, trim

Interior


Details

Trimming the Interior

Fireplace


2016 Residential Construction Management. All Rights Reserved.